Damar sertliğine karşı her gün bir kaşık doğal yağ

Keten tohumu, çörek otu, nar çekirdeği, üzüm çekirdeği, ceviz ve fındık yağından günde bir kaşık tüketilmesinin, damar sertliğinin gelişmesini önlediğini aralarında üzüm, nar ve kabak çekirdeği ile keten tohumundan elde edilen yağların, ülkenin hemen her yerinden kolayca temin edilebilebilir.
Antioksidan maddeler ihtiva eden ve soğuk pres yöntemiyle elde edilen bu yağların makul fiyatlarda satılmaya başladığını ama karışım yağlara dikkat edilmesi önem taşır.
“Bu yağlar, koroner damarların iç yüzeyindeki parlak kaygan zemini hazırlayan endoteli koruyan antioksidan maddeler ihtiva etmektedir. Keten tohumu, çörek otu, nar çekirdeği, üzüm çekirdeği, ceviz ve fındık yağından günde bir kaşık tüketilmesi, damar sertliğinin gelişmesini önlüyor. Antioksidan maddeler ihtiva eden bu maddeler, kişiyi, güneşin zararlı oksidan etkilerinden koruyor. Çünkü bu bitkiler, antioksidan maddeleri kendilerini güneşin zararlı etkilerinden korumak için raratılmış doğaya karşı kendini koruyor.


Uyarı: Sitemizde yer alan yazı, haber, makale, video, yorum ve tüm tıbbi bilgiler sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiler zamanla geçerliliğini kaybedebilir. Sitede yer alan bu bilgiler hiçbir zaman doktor muayenesinin yerini alamaz, doktor muayenesi ve tedavisi yerine kullanılamaz, kişisel teşhis ve tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilemez. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.
Bu yazı 145 defa okundu

You may also like...

1 Beğeni

  1. Devrim dedi ki:

    Merhaba bu damar sertliğine karşı her gün bir kaşık yağ hepsinden mi kullanılacak yoksa ayrı ayrımı acaba

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir